innoVointi

Innovointi

Tietoa minusta

Valmennus- ja ohjaustyylini on kunnioittavaa, luottamuksellista ja aitoa läsnäoloa, olen ihminen ihmiselle.

Työkaluina käytän yksilö- ja yhteisökohtaisesti erilaisia menetelmiä perustuen uusimpaan tutkittuun tietoon (mielenterveys- ja päihdehoitotyön) sairaanhoitajan viitekehyksessä. Lisäksi hyödynnän psykologisen joustavuuden kehittämisen menetelmiä, jotka perustuvat hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) menetelmiin sekä PrioMed Elintapavalmennuksen menetelmiä.

Jenna Parkkima

  • Sairaanhoitaja
  • Psykologisen joustavuuden valmentaja
  • PrioMed Elintapavalmentaja
Katso video

Hyvinvointi ja terveys ovat hyvän elämän kivijalka

Onko sinulla unelmia? Minulla ainakin on. Jo vuosien ajan yksi suurimmista unelmistani on ollut perustaa oma yritys. Olen lähtöisin yrittäjähenkisestä perheestä ja tietynlainen innovatiivisuus on osa minua. Ehkäpä siitä syntyi tämän yrityksen nimikin.

TARINANI

Lensin pesästä jo nuorena ja lähdin opiskelemaan matkailualaa Ouluun. Sieltä valmistuin matkailupalvelujen tuottajaksi. Kävin muutaman vuoden kokeilemassa siipiäni Etelä-Suomessa, mutta veri veti minut takaisin Lappiin. Tein erilaisia matkailualan töitä kotiseuduillani Inarin kunnassa. Nautin kyseisistä töistä, mutta pikkuhiljaa hoitoala alkoi kutsumaan minua. Opiskelin ensin lähihoitajaksi ja jatkoin suoraan sairaanhoitajaksi.

Koulutustausta

Ihmisen mieli kaikkine mielenkiintoisine kiemuroineen ja psykologia yleensäkin on kiinnostanut minua jo pienestä asti, joten oli hyvin luonnollista, että syvensin sairaanhoitajaopintojani mielenterveys- ja päihdehoitotyöhön. Olen myös LCA® Psykologisen joustavuuden valmentaja sekä PrioMed Elintapavalmentaja.

Mikä on innoVointi?

Arvot ja missio

Toimintani perustana on aito halu olla osaltani tekemässä tästä maailmasta parempi paikka elää ja halu auttaa ihmisiä kulkemaan kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja oman näköistä, hyvää elämää, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Haluan rohkaista ihmisiä uskaltamaan elää itselle merkityksellistä ja rikasta elämää sekä auttaa loistamaan täydessä potentiaalissa.

Toiminta-ajatus

Ihminen on kokonaisuus (fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen ja henkinen) ja kaikki osa-alueet vaikuttavat toisiinsa. Haluan pystyä työssäni hoitamaan ihmistä kokonaisvaltaisesti, en ainoastaan sairautta tai oiretta. Minulle on myös tärkeää, että en työskentele aikaa vastaan vaan, että minulla on todella aikaa olla ihmiselle aidosti läsnä ja aikaa keskittyä kokonaisuuteen. Pidän ennaltaehkäisevää ja terveyttä edistävää työtä pohjana sille, että ihmiset voivat entistä paremmin tulevaisuudessa ja mahdolliset sairaudet eivät pääse niin herkästi puhkeamaan eivätkä etenemään.

Askel kerrallaan - kohti pysyviä muutoksia.

Ystävällisin terveisin
Jenna Parkkima / innoVointi